إيه مزايا وعيوب المطبخ الأمريكاني المفتوح للناس اللي عملته في شقتها؟

  • هذا الموضوع فارغ.
مشاهدة 10 مشاركات - 1 إلى 10 (من مجموع 10)
  • الكاتب
    المشاركات
  • #115506 الردّ
    Moh

      أنا حالياً بفكر أعمل مطبخ أمريكاني مفتوح في شقتي، لكن قبل ما آخد القرار النهائي، حابب أسمع من الناس اللي جربوه فعلاً. إيه كانت تجربتكم معاه؟ هل حسيتوا إن شكله أحسن وبيخلي المكان أوسع فعلاً؟ ولا في مشاكل حصلت مع الوقت، زي الروائح، أو قلة الخصوصية، أو صعوبة التنظيف؟

      كمان مهم أعرف هل ندمتوا على اختياره؟ وهل فعلاً مناسب للشقق الصغيرة ولا ممكن يسبب إزعاج في الاستخدام اليومي؟

      ياريت اللي جرب يعمل مطبخ أمريكاني يشاركني رأيه بكل صراحة، سواء من حيث الشكل أو العملية أو حتى التكاليف. وجود آراء واقعية هيساعدني جدًا في اتخاذ قرار مناسب يناسب احتياجاتي ومساحة شقتي.

      #115507 الردّ
      Haytham

        مش مناسب للأكل المصري
        يعمي لومسبك ومحشي وعكاوي
        مش مناسب

        ده عايز ميكرويف وكاتيل وماكينة سبريسو
        مش أكتر من كدة

        ده غير إنه يلزمه رسيبشن واسع
        ولو حضرتك ست محافظة وحافظة نفسك من الأجانب
        فهو غير مناسب بالمرة

        #115508 الردّ
        Ali

          من الآخر مطبخ مفتوح
          يبقى تعمل شفاط hood+shutter
          بمدخنه
          وكمان شفاط عادى علشان تحافظ على العفش

          #115509 الردّ
          Amal

            وحش
            يوم السمك البيت كله ريحته سمك
            و
            في عيد الاضحي البيت كله ريحته ضاني
            حتي الستاير بيلزق فيها الريحة
            غير كدة
            الضيوف شايفاكي و انتي بتطبخي
            شيء سيء
            جدا
            مش مناسب
            لنا و لعاداتنا

            #115510 الردّ
            Ahmed

              الكلام ده يتعمل في فيلا دور ارضي بجنينة بتهوية كويسة وشباك بيطل على لاند سكيب مش بيتعمل ف البيوت اللي شباك المنور فيها اصغر من الميكروويف

              #115511 الردّ
              Manal

                ريحة الأكل بتملى الشقة والريسيبشن كاشف المطبخ وانتي بتحضرى حاجة الضيوف شايفة بتعملى ايه

                #115512 الردّ
                Nada

                  باقي عفشك كله هيتبهدل من الزيوت اللي هتبقي خارجه من المطبخ ثانيا الشقه كلها هتبقي ريحتها واحد ثالثا لو في اي وقت مش قادره تنضفي المطبخ مش هتقدري لازم ف وقتها كله يخلص يعني مفيش اوبش تستريحي وتقومي تكملي لأن كل العك اللي بيكون جوا باين للي برا فا لو عندك ضيوف ده هيأزمك

                  #115513 الردّ
                  Mohamed

                    لو الشقة صغير بلاش لو كبيرة وعندك مساحات يبقي كويس
                    وطبعاً لزم تركب شفاط كويس

                    #115514 الردّ
                    Rehab

                      لتجنب أي عيوب تمامًا وحاجة عملية ف نفس الوقت تعملي shutter أثناء تنفيذ المطبخ.

                      هتقلي ومش عايزة تبهدلي الشقة ف هتقفليه عليكي، مش عايزة تكوني مجروحة من ضيوفك بردو بإمكانك تنفصلي عنهم وتقفليه عليكي.

                      بجد بشوفه وازن الأمور ما بين فخامة الأمريكان كيتشن وخصوصية مطابخنا العادية واستقلالها.

                      #115515 الردّ
                      Anwar

                        لو علي ليفينج جميل جدا، ست البيت بيتبقي مع الاسرة مش منفصلة عنهم اثناء الطبخ، حلو جدا اجتماعيًا ، و طبعا أسهل لأفراد الأسرة لو اي حد عايز يعمل اي حاجة في المطبخ. طبعا لازم يكون في شفاط وتهوية كويسة.

                      مشاهدة 10 مشاركات - 1 إلى 10 (من مجموع 10)
                      رداً على: الرد #115508 في إيه مزايا وعيوب المطبخ الأمريكاني المفتوح للناس اللي عملته في شقتها؟
                      معلوماتك:




                      error:
                      Scroll to Top